JW-Steigerhout.nl

E-mail onsContact.html
 

WELKOM bij JW-steigerhout, de specialist in NIEUW OVENGEDROOGDE STEIGERHOUTEN HOOGSLAPERS EN STAPELBEDDEN.


Wij gebruiken uitsluitend nieuw steigerhout, het voordeel van nieuw ovengedroogd steigerhout, is de minimale krimp en het mooie lichte hout, dat u zelf kunt beitsen. Voor € 125,00 als meerprijs, wordt uw hoogslaper of stapelbed in kleur gebeitst.  1.   HOOGSLAPERS  1.   STAPELBEDDENAl jaren ontwerpen, produceren en leveren wij steigerhouten hoogslapers, stapelbedden, tuinkasten en aanverwante produkten. Het steigerhout is een mooie houtsoort, het is een vuren houtsoort en wordt in Europa gekapt en verwerkt. Geheel onder de FSC geldende normen voor verantwoord bosbeheer. Kijkt u ook eens op onze webshop www.jw-houtshop.nl voor mooie en sterke picknicktafels of kinderbedden.


In onze werkplaats komt het ruwe steigerhout binnen direkt van onze groothandel, vervolgens worden de planken machinaal door een schuurbandmachine gehaald, het resultaat is een mooie gladde plank, zonder splinters. Dus veilig voor kinderen en volwassenen.


Een ander team, monteert en freest de trappen en rond de hoeken mooi af, dit is allemaal handwerk en zogezegd vakwerk.

De bezorging wordt in eigen beheer gehouden. Wij houden graag het contact met de klanten, zeker zo prettig.


Wij werken met een klein montageteam, een ieder met eigen kwaliteiten. We proberen de levertijden acceptabel en beheersbaars te houden.

Voor de actuele levertijd, kunt u het beste even een mailtje sturen, u krijgt dan direkt antwoord van onze afdeling. Tot uw dienst.


Een complete steigerhouten hoogslaper/stapelbed GRATIS gemonteerd en GRATIS thuisbezorgd.


GRATIS BEZORGD EN GRATIS GEMONTEERD

Ruime voorraad en direkt in te plannen
€ 359,95
€ 359,95
EN GRATIS MONTAGE BIJ U THUIS
GRATIS BEZORGEN
INCLUSIEF
PRIJS IS
Onze monteur staat voor u klaar